WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

IP bewakingscamera bij de voordeur

Wie staat er in de avond voor je deur net nu je lekker in bed tv aan het kijken bent, geen zin om naar beneden te lopen maar wel een telefoon of iPad bij de hand? Dan is een IP-netwerkcamera een uitkomst. Wanneer u geluiden of de bel hoort schakelt u eenvoudig over naar de app waar u kunt zien wie er voor de deur staat. Zo hoeft u niet uw bed uit en kunt u vanaf een afstand alle zaken in en rondom uw woning in de gaten houden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een voordeur camera met Wi-Fi

 

Door gebruik te maken van een internetnetwerk, en zeker met het gebruik van Wi-Fi of 3G kan er snel en gemakkelijk overal toegang tot de camera worden gemaakt. Opname van de beelden en snel terugkijken wie er voor de deur stond, welke tijd en wat er gebeurd is zal binnen handbereik zijn. Het gebruik van de software en voordeur camera is zeer eenvoudig. Bij al onze camerapakketten is er een vakkundige installatie door onze monteurs inbegrepen. Hierdoor bent u zeker van een goedwerkende IP-bewakingscamera. Wanneer u zelf aan de gang gaat met de installatie loopt u namelijk het risico dat dit niet goed gebeurt. Er bestaat een kans dat de camera helemaal niet naar behoren een opname maakt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor het installeren van een IP-bewakingscamera.

Kwaliteit van de voordeur camera

 

Standaard zijn de beelden 720P HD Ready, maar een upgrade naar FULL HD 1080P is zeer zeker een optie als het om een IP-netwerkcamera gaat. Sterker nog de kwaliteit kunnen we nog hoger dan FULL HD aanbieden voor als het scherper dan haar scherp moet zijn.  Naast kwaliteit bieden wij ook diverse camera’s met verschillende mogelijkheden. Zo vindt u bij ons beveiligingscamera pakketten die in infrarood, met regen, in het donker of juist bij extreem veel licht toch goed kunnen opnemen. Benieuwd naar onze camera installatie pakketten? Bekijk ons volledige aanbod hier.

 

Voordeur camera met deurbel

 

Een opkomende trend is de voordeur camera met deurbel. De bekendste variant hiervan is misschien wel de ring deurbel. Ondanks dat de werking en kwaliteit prima is van de ring en vele andere versies, heeft deze voordeur camera deurbel een groot nadeel. Door het verplichte abonnement waarmee je beelden kan terugkijken en opnemen kan het aardig in de kosten oplopen. Hiervoor hebben wij een betere oplossing. Wij bieden een voordeur camera deurbel aan met uitstekende kwaliteit en zonder abonnement. Ook deze voordeur camera op wifi is te gebruiken vanaf uw smartphone of tablet middels een app. Kijk alle beelden terug en zie wie er voor de deur staat bij aanbellen. Interesse? Bekijk onze voordeurcamera deurbel hier.

 

Vragen over IP-beveiligingscamera bij uw voordeur? Neem contact op

 

Heeft u vragen over de installatie of mogelijkheden voor een voordeur camera bij u thuis? Neem gerust contact op. Onze adviseurs staan u graag te woord en denken met u mee. Zo kunnen zij alle vragen beantwoorden over de kwaliteit van de voordeur camera, de wet- en regelgeving, netwerk vereiste en installatie werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen via info@camerainstallatie.nl of u kunt bellen naar +31 36 529 000.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant