WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Aeres Velp voorzien van een nieuw camera beveiliging systeem

De locatie van Aeres Velp [ Voorheen Groenhorst Velp ] hebben wij mogen voorzien van een splinternieuw camerabewaking systeem. Net zoals de overige locaties van Aeres [ Dronten, Lelystad, Emmeloord, Ede, Barneveld, Almere, Wageningen, Maartensdijk ] zijn de camera systemen geheel up to date en waken over de veiligheid en spullen van de leerlingen.

 

Voor een school is het belangrijk te waken over de eigendommen, veelal zijn het toch de fietsen die gestolen of beschadigd worden of is het een welles nietes verhaal bij een woordenwisseling of ruzie. Een camera kan het verhaal vertellen, precies zoals het verlopen is. Ook zal een camerabewaking systeem de dader kunnen aanwijzen. Het is gebleken dat de afgelopen 5 jaar dat wij de systemen leveren bij groenhorst/aeres dat een camerasysteem van nut is. De systemen zijn alle van zeer hoge beeld kwaliteit en bieden de leerkrachten een extra oog/middel in hun werk.

Camerainstallatie.nl

Cameratoezicht op school

 

Op scholen hangen steeds vaker camera’s. Bijvoorbeeld om vernielingen of diefstal tegen te gaan. Maar de inbreuk op de privacy van leerlingen, leerkrachten en bezoekers is groot. Daarom mogen scholen alleen camera’s ophangen als zij aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook moeten zij ervoor zorgen dat de inbreuk op de privacy zo klein mogelijk is. Een camera in bijvoorbeeld een toilet of kleedhokje gaat te ver, omdat mensen dan bloot in beeld kunnen komen.

 

Rechten leerlingen, leerkrachten en bezoekers

 

De school moet ervoor zorgen dat de leerlingen, leerkrachten en bezoekers weten dat er een camera hangt en voor welk doel deze er hangt. Bijvoorbeeld door bordjes op te hangen. Daarnaast geeft de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) de volgende privacyrechten aan betrokkenen:

 

  • het recht om gegevens (camerabeelden) in te zien;
  • het recht om vergeten te worden;
  • het recht op beperking van de verwerking;
  • het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van persoonsgegevens.

Bewaartermijn camerabeelden

 

De school mag de camerabeelden niet langer bewaren dan noodzakelijk is. De richtlijn hiervoor is maximaal 4 weken. Maar is er een incident vastgelegd, zoals diefstal? Dan mag de school de betreffende beelden bewaren tot dit incident is afgehandeld.

Camerabewaking laten installeren

 

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant