WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

PTZ speeddome FULL HD 12X Zoom voor school

Voor een modern ingerichte school in het midden van het land hebben wij net een aantal bestuurbare dome camera’s mogen installeren. Een bestuurbare dome heet ook wel een PTZ camera, wat staat voor PAN TIL ZOOM.

 

Deze domecamera is voorzien van een 12X zoom lens, FULL HD beeld processor en kan tot 8MB per sec full HD beeld streamen ! dat is uitermate hoge beeld kwaliteit waarmee personen haar en haar scherp in beeld te brengen zijn.

 

Een camerasysteem op een school is een belangrijk onderdeel van de
beveiliging. Niet alleen veiligheid maar zeker ook orde en het behalen van
recht of aanwijzen van de dader.

 

Camera systemen zijn op scholen steeds populairder aan het worden, immers wil iedereen orde op zaken hebben. Op deze Aeres locatie [ barneveld ] hebben wij een prachtig digitaal systeem weten aan te leggen welke multifunctioneel in gebruik is. Het mooie van dit hd camerasysteem is dat er beelden gebruikt worden om leerlingen op afstand de dieren in de gaten te laten houden. In het geval van bevallingen van dieren of in het geval van een ziek beest kan er op afstand worden meegekeken om bij
noodzaak bij te springen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant