WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

UDC – Dance Valley camerabewakingssysteem

Voor het bedrijf UDC, United Dance Company, hebben wij voor Dance Valley in Spaarnwoude het video- en camerabewakingssysteem geleverd en geïnstalleerd. Camerainstallatie.nl heeft de beveiliging van het gehele terrein verzorgd door middel van draadloze bewakingscamera’s inclusief een meldkamer voor het uitlezen van de beelden. Camerasystemen zijn voor dit soort evenementen nodig om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten te garanderen. De beelden zijn zichtbaar voor de lokale politie en de beveiligingsmedewerkers van UDC.

 

De aanwezige beveiliging gaf aan dat zij nooit eerder met zulke duidelijke, scherpe en heldere camerabeelden gewerkt hebben. Door het gebruik van de camerabeelden en de goede samenwerking met de politie, zijn er diverse personen opgepakt. Dankzij de camerabeelden konden de juiste personen veroordeeld worden voor hun daden, waaronder een persoon die veroordeeld is voor poging tot doodslag.

 

Camera’s zijn steeds vaker verplicht tijdens evenementen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Vergunning voor evenementen worden veelal pas uitgegeven als er is voldaan aan de voorschriften van een goede dekking met behulp van camera’s. Onze camerabewakingssystemen zijn flexibel en kunnen voor alle evenementen ingezet worden.

UDC logo
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.