WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Fox Sports – Straalverbinding

Voor Fox Sports hebben wij een tijdelijke straalzender mogen installeren. De straalzender wordt gebruikt om een verbinding op te zetten vanaf het Endemol pand richting FOX. Een straalzender is een speciale netwerkverbinding en is ideaal om tijdens verbouwingen of verhuizingen toch gebruik te kunnen maken van een snel en flexibel netwerk.

 

De straalverbinding van Endemol naar Fox Sports is opgezet om te dienen als verbinding naar de hoofdserver, waarvanuit de tv-uitzendingen plaatsvinden. De door ons geleverde straalverbinding werd gehuurd door Fox Sports en zorgde voor een tijdelijke internetverbinding. De straalverbinding moest van pand tot pand ongeveer 900 meter overbruggen. Een belangrijk aspect is de zeer snelle reactiesnelheid van 2 milliseconden, waardoor de beelden geen vertraging oplopen.

 

Tijdens een verhuizing, verbouwing, nieuwbouwproject, tijdelijk evenement of bij een slechte tot geen internetverbinding, is een straalverbinding de perfecte oplossing voor het aansluiten van uw VPN, camera’s of alarmsysteem.

 

Onze huurzenders voor het aansluiten van uw netwerk kunnen tot 5000 meter afstand een internetverbinding met snelheden van 200 tot 1000 Mbit tot stand brengen. Het huren van een straalverbinding kan al vanaf één dag tot enkele jaren. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om een straalverbinder aan te schaffen of uw huidige wifinetwerk uit te breiden.

FOX sport logo
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.