WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera

Bent u op zoek naar een beveiligingscamera voor bij u thuis of op het werk? Maar u heeft geen idee waar u op moet letten, wat belangrijk is bij de aanschaf van beveiligingscamera’s of wat er allemaal bij een installatie komt kijken? Geen probleem! Als specialist op het gebied van bewakingscamera’s en camerabewaking installaties, vertellen wij u alles wat u moet weten.  Wij leggen uit hoe een beveiligingscamera werkt, wanneer u het beste kunt kiezen voor draadloze camera’s of juist aangesloten door middel van kabels. Er zijn verschillen tussen binnen en buiten beveiligingscamera’s en uiteraard in resolutie en kwaliteit. Met ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied, installatiemonteurs die continu bijgeschoold worden en de beste kwaliteit beveiligingscamera’s. Bent u bij Camerainstallatie.nl aan het juiste adres voor uw beveiligingscamera installatie.

Persoonlijk advies
Camerainstallatie.nl
036 52 90 007
Contact
Kies voor kwaliteit, de beste prijs en gratis installatie.
Al onze systemen worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs die u zullen ontzorgen in het beveiligen van uw huis of bedrijf.
Contact opnemen
Camerainstallatie.nl |

Onze eigen helpdesk staat u altijd te woord.

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

Wij werken met opgeleide monteurs.

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring.

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Kom langs in onze eigen showroom.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Hoe werkt een beveiligingscamera?

Het klinkt heel logisch, ‘hoe werkt een beveiligingscamera’, toch vergissen zich veel mensen in wat er allemaal bij komt kijken. Het laatste wat u wilt is dat uw beveiligingscamera uitvalt, niet opneemt, slecht zicht heeft of misschien wel gehackt wordt. Dus hoe werkt een betrouwbare beveiligingscamera?

Allereerst zijn de juiste materialen en techniek van groot belang. Veel mensen vergeten bijvoorbeeld dat bij een beveiligingscamera’s ook een goede recorder nodig is. Zonder recorder die duizenden gigabytes aan 4k beelden kan opslaan, heeft u niks aan een beveiligingscamera. Dan is er nog verschil in binnen- en buitencamera’s, positionering, wet- en regelgeving, bekabelde of draadloze camera’s en onderhoud.

Wanneer u kiest voor een draadloze installatie, moet de verbinding en het netwerk uiterst stabiel, beveiligd en betrouwbaar zijn. Onze beveiligingscamera’s nemen beelden op in de hoogste kwaliteit. Deze beelden zijn soms honderden gigabytes groot en moeten dan verstuurd worden over een draadloos netwerk. Wanneer u meerdere camera’s op uw netwerk heeft moet dit ook allemaal samen kunnen werken. Even simpel een beveiligingscamera ophangen die wat beelden opneemt is er dus niet bij wanneer u voor kwaliteit en zekerheid wilt gaan.

Beveiligingscamera voor buiten

 

 

De beveiligingscamera’s die voor buiten gebruik ingezet worden moeten voldoen aan andere kwaliteitseisen dan binnen camera’s. De beveiligingscamera’s moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en in sommige gevallen vandalisme. Onze beveiligingscamera’s hebben een zeer sterke behuizing bestendig tegen zwaarste weersomstandigheden en vernielzuchtige vandalen. Daarbij bieden we camera’s aan die zelfs bij de zware regenval in het donker alsnog haarscherp beeld leveren. Let wel op bij het plaatsen van uw beveiligingscamera’s dat u niet zomaar alles mag filmen. U moet hierbij rekening houden met de openbare weg en andermans privacy. Bij al onze pakketten is de volledige installatie van uw beveiligingscamera inbegrepen. De adviseur en monteur regelen een cameraplan die voldoet aan alle eisen en zorgt dat u optimaal beveiligd bent.

Beveiligingscamera voor binnen

U bent op zoek naar specifieke beveiligingscamera’s die binnen in uw woning of pand geplaats moeten worden. Hiervoor bieden wij verschillende pakketten aan waarin u vrij bent om te kiezen tussen de verschillende type beveiligingscamera’s. U bepaalt of u voor HD-kwaliteit of ultra HD-kwaliteit beveiligingscamera’s kiest. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om u beveiligingscamera’s te koppelen aan uw alarmbeveiliging.

De voordelen van onze beveiligingscamera’s

Onze Super HD beveiligingscamera is vandaal proof en biedt u dag én nachtzicht! Dat is wel zo belangrijk, zeker omdat de meeste pogingen tot inbraak ’s nachts voorkomen. Daarnaast zijn al onze camera’s CPR gecertificeerd. Er zijn diverse nieuwe technieken toegepast op de software van de beveiligingscamera buiten die draadloos wordt aangesloten. U kunt de beveiligingscamera’s ook connecten met uw mobiele telefoon of tablet. Al onze camera’s kunnen worden bediend op alle devices, zoals Apple, Android en Windows. Zo bent u overal op de hoogte van wat erin en om uw woning of bedrijfspand gebeurt.

Bedien uw beveiligingscamera via een App

 

Wanneer u een beveiligingscamera bij ons aanschaft, kunt u deze bedienen met een app via uw telefoon, tablet of computer. Deze gebruiksvriendelijke app is geüpdatet met de beste software waardoor alle beelden gemakkelijk teruggekeken kunnen worden en u deze tevens kunt opslaan op ieder apparaat. Heeft u een bedrijf met meerdere panden? Dan kunt u in de app ook heel makkelijk meerdere locaties bijhouden. Daarnaast is het ook mogelijk om een alarmsysteem toe te voegen aan uw beveiligingscamera voor buiten met wifi. U kunt dus een compleet volledig systeem aanschaffen!

Wilt u weten welke beveiligingscamera het beste bij u past?

 

Een beveiligingscamera of pakket kiezen kan heel lastig zijn. Wilt u een beveiligingscamera met HD of ultra HD-kwaliteit. Heeft u er 4 of 6 nodig en waar moeten ze gepositioneerd worden. Welke recorder moet er aangesloten worden en wilt u een bekabelde of draadloze beveiligingscamera installatie. Allemaal vragen waar u niet direct een antwoord op heeft. Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak. De beveiligingscamera specialist luister naar uw wensen en geeft een uitgebreid advies. U krijgt bij uw installatie een cameraplan die de beveiliging biedt die u wenst.