WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Zwarte bewakingscamera op woning laten installeren

Een zwarte bewakingscamera op woning laten installeren zodat de uitstraling van het camerasysteem past bij de woning. De kleur van een camera maakt het dat de beveiliging opvalt of juist meegaat met de uitstraling van de woning. Wij kijken dan ook graag naar de best passende situatie van de woning om de de beste bewakingscamera te kiezen.

 

Op deze woning hebben we samen met de klant gekozen voor een zwarte versie van de bewakingscamera zodat hij minder opvallend maar wel doeltreffend is. De camera’s leggen niet de nadruk op het camera systeem maar je ziet ze natuurlijk wel hangen.Eigenlijk net als lampen die hangen, hangen de camera’s er en zorgen ze voor een minder opvallende manier van beveiliging. De camera’s welke op de woning geplaatst zijn van ultra HD kwaliteit, en de nacht opnames zijn uitermate scherp. Dit camera bewaking systeem is voorbereid op de toekomst en zeker de manier van installatie is keurig netjes door onze eigen monteurs gedaan zonder dat er een kabel te zien was.

Camerainstallatie.nl

De digitale IPcamera’s zijn aangesloten met speciale netwerk kabels, deze zijn doormiddel van POE verbonden aan het camera systeem. De camera’s worden dus zowel gevoed als ook geven ze het video signaal door via een en de zelfde netwerk kabel. Er zijn bij deze installaties geen dikke opvallende stroomkabels nodig, of stekkerpunten waar dikke stekkers uitsteken.

 

De installatie van onze camera systemen zijn in zo goed als alle gevallen zonder een kabel te zien geïnstalleerd. Net zoals u houden wij van netjes en is kwaliteit belangrijk. Soms moet je creatief de bekabeling van de netwerk kabels weg werken of moet je zelfs hele stukken graven om een kabel netjes te kunnen plaatsen. Zo ook op deze locatie van waar de camera’s geplaatst zijn. Om het camera systeem juist te kunnen laten werken zijn de internet kabels netjes ingegraven.

 

CPR Certificering Camerabewaking

Bewakingscamera laten installeren

 

Bewakingscamera pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

 

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een
handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:

✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Online de kosten berekenen ? gebruik onze makkelijke tool.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant