WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis in Tilburg beveiligd met IP netwerk camera's

Voor een woonhuis in Tilburg zijn er door ons 3 HD Ip netwerk camera’s geplaatst van het merk Dahua [model HDW2100] een mooie en flexibele netwerk IPcamera met een goed dag en nachtzicht. Een camera is gericht op de voordeur en de overige als omgevingsopname zodat je in en rond om het huis kan kijken.

 

De camera’s nemen de beelden op naar een digitale NVR harddisk recorder, welke zowel aan de mobiele telefoons als tablets is gekoppeld. Ook kan er indien het aangezet zou worden een meldkamer live mee kijken.

 

Het mooie van dit systeem is dat de beelden in uiterst scherpe HD kwaliteit te bekijken zijn, de opname beelden zijn dan ook echte extreem scherp.

 

Om de camera’s aan te sluiten hebben we gebruik gemaakt van harde kern koperen netwerk bekabeling, welke op een POE netwerk switch met 48W vermogen is aangesloten. We kiezen altijd voor een zo energie zuinig mogelijke oplossing immers hadden we ook voor 150W kunnen kiezen maar dat is weggooien van energie wat dood zonde zou zijn.

 

Al onze camera’s en recorders zijn dan uiterst op elkaar afgestemd om zo min mogelijk stroom te gebruiken dus energie zuinige IPCamera’s.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant