WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis beveiliging met IPcameras HD kwaliteit DEMO locatie

Een normale situatie waarbij het woonhuis gewoon goede camera’s zal krijgen en er nagenoeg geen onderhoud nodig is door te kiezen voor onderhoudsvriendelijke en vandaal bestendigde IPcamera’s in HD beeld kwaliteit. 40% van onze klanten kiest voor een dergelijke situatie, en dan veelal voor 2 tot 6 camera’s.

 

Bij dit project welke als demo locatie is gebruikt is duidelijk te zien dat de beeld kwaliteit prachtig is, de beelden zijn helder zowel dag als nachtzicht. De gebruikte camera’s zijn volledig rond met slechts 10% glas waardoor onderhoud nagenoeg niet nodig is, de camera’s kunnen tegen een stootje, tegen regen, sneeuw hitte en wind eigenlijk de meest ideale camera tot 25meter zicht.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een monitor in de huiskamer, hal of slaapkamer
Er is een digitale koppeling gemaakt met het modem zo kan dit huis vanuit iedere plek waar internet is bekeken worden, maar ook in huis zijn er 2 IPADs geplaatst aan de muur waar de camera’s op te bekijken zijn. Tevens is er een vast scherm in de woonkamer hierop zijn alle cameras te zien dit is voornamelijk in de avond prettig als de bel gaat of er geluiden te horen zijn.

 

Heldere IPcamera van zeer goede beeld kwaliteit
Een camera is toch gewoon een camera? ….. Nee dat is dus niet zo, er is een zeer groot verschil in camera’s al lijken ze soms nog zo op elkaar.

Als specialisten weten we exact waar je op moet letten en hoe u een miskoop kan voorkomen…. Zelfs de namaak die er te koop is weten we nagenoeg blind nog te ontdekken.

 

Extra beelden:

Als extra hebben we wat voorbeeld beelden van een andere demo locatie op een 13e verdieping kijkende over de stad Almere.

 

En de dieren camera, ook vrij populair bij onze klanten [ het filmen van paarden, kippen, geiten, koeien e.t.c ]

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant