WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonark voorzien van beveiliging camera’s en wifi netwerk

Op deze prachtige woonark hebben wij met veel plezier mogen werken. Wij hebben ervoor gezorgd dat de gecertificeerde CPR netwerkkabels op de juiste manier van onder tot boven getrokken zijn. Daarnaast hebben wij vanaf de weg naar de woonark glasvezelkabels getrokken, zodat de ark voorzien kon worden van internet en gekoppeld kon worden aan de intercom bij de weg.
In de woonark hebben wij een patchkast geplaatst met de benodigde technische apparatuur voor de slimme verlichting, het alarm, de intercom en het camerasysteem. Daarnaast hebben wij verschillende wifi zenders geplaatst zodat er in de gehele woning gebruik gemaakt kan worden van supersnelle wifi verbinding.
Camerainstallatie.nl

Wij kijken terug op een prachtig project op een sublieme locatie en met een geweldig eindresultaat.

 

Totale werkzaamheden van deze installatie:

  • WIFI-netwerk binnen en buiten
  • Slimme sloten en toegang controle
  • Alarmsysteem
  • Slimme buiten detectie
  • Slimme verlichting
  • Intercomsysteem
  • Slimme beveiligingscamera’s
  • Netwerk bekabeling
  • Lekdetectiesysteem
  • Glasvezel

De eigenaar van deze prachtige woonark is de eigenaar van het bedrijf HOMAN, waar wij ook de beveiligingsinstallaties installeren en onderhouden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant