WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woning en steiger beveiligen met camerasysteem

Je woning en eigendommen bewaken met een camerasysteem
is een vrij logische stap. Maar steeds vaker is de wens ook de waterkant/steiger te beveiligen om zo kostbare boten/sloepen te beveiligen.

 

Een boot stelen is zeer lucratief, een motor is erg kostbaar, nog los van de Waardevolle spullen welke veelal op de boot aanwezig zijn. Denk aan audio apparatuur zoals speakers, radio, maar ook koelkast, of ipad.

 

De camera kan de woning, de steiger, en de boot bewaken en melden wanneer er iemand iets aan het doen is. De camera kan ook gekoppeld worden aan lampen, omroep systeem of zelfs een alarm sensor. Een bewakingscamera voor woning aan water zal wel minimaal IP66 en liever zelfs IP67 moeten zijn gezien de kans op water natuurlijk groter is.

 

De kabels zijn vanzelfsprekende onzichtbaar weggewerkt, de volledig digitale cameras hebben een zogenoemde POE voeding welke verloopt via een Cat6 netwerk UTP kabel. Dit alles staat in verbinding met zowel opname recorder als ook het internet zodat via een app alles te bekijken en beheren is.

 

Bewakingscamera voor woning aan water
Een bewakingscamera voor een woning aan het water is een mooie manier om te laten zien dat u er alles aan doet uw woning aan het water goed te beveiligen. Met een boot is er makkelijk en veelal ongezien binnen een woning in te breken en de goederen snel mee te vervoeren over het water. Vooral in de zomer zijn er veel woning inbraken aan de waterkant van de woning. Een bewakingscamera voor woning aan het water is dan los van het schrik effect ook een goede manier om het zelf goed in de gaten te kunnen houden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant