WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woning beveiligen met camerabewaking voorkant en zijkant huis

Uw Woning beveiligen met camerabewaking dat kan zonder al te veel zorgen. Wij leveren complete pakketten waarbij onze eigen monteurs de bekabeling voor de bewakingcamera’s aanleggen en weg werken. U zal geen kabel zien en toch zijn deze er. De bewakingcamera’s zijn professioneel gemonteerd en voorzien van de juiste instellingen en natuurlijk volgens de regelgeving.

 

Camerabewaking is een vak, en het is niet zomaar even een camera ophangen. Nee je heb te maken met veel factoren die er voor zorgen dat iets goed of slecht kan worden aangesloten. Denk aan het waterdicht installeren, en er voor zorgen dat het beeld optimaal is, maar ook de manier van regels ingeven die signalen doorgeven.

 

Onze eigen monteurs weten precies wat ze moeten doen om uw bewaking camera pakket goed te plaatsen, en dit alles voor een vast en laag bedrag. Geen verborgen kosten of kunstmatige lage prijzen, slechte kwaliteit producten of namaak. Wij leveren en installeren kwaliteit, en garanderen dan ook deze kwaliteit.

Camerainstallatie.nl

Een klein voorbeeld is dat wij de bekabeling gesloten monteren, dus geen bekabeling te zien en of door te knippen, maar ook niet vatbaar voor regen. Ook maken wij gebruik van materialen die van zeer hoge kwaliteit zijn zodat alles vakkundig en met garantie achtergelaten kan worden.

 

Veel bedrijven bieden zo laag mogelijke prijzen aan, dan ben je lekker goedkoop…. De besparing is 100 euro maar het leed is vele malen groter… Besparen op kwaliteit NOT DONE…. Wij maken dan ook graag gebruik van merk producten zoals DAHUA camera’s en zeker gezien wij Dahua Diamond partner zijn en al sinds 2008 deze kwaliteits producten leveren weten we ook echt waar wij als dahua specialist over praten. De bekabeling doen wij met de kwaliteits producten van datwyler, puur duitse kwaliteit.

 

Dit zelfde voor alle overige producten, kwaliteits producten met een goede dosis kennis vanuit ons bedrijf.

 

De IP bewakingscamera’s van Dahua houden gebeurtenissen in en rondom uw huis of bedrijf haarscherp in de gaten. Dahua is onder professionals al langer bekend, waarbij de hoge beeld- en materiaal kwaliteit en de zeer goed ontwikkelde software direct opvallen. Dit merkt u direct aan het gebruiksgemak van het camerasysteem. Vage beelden met onherkenbare personen behoren tot het verleden met FULL HD en 4K beveiligingscamera’s. Wij laten u graag verbazen over de beeldkwaliteit overdag maar zeker ook ’s nachts met de starlight technologie. Zelfs dan zijn de beelden haarscherp en in kleur. Al onze producten zijn inclusief App waarmee u de beelden live kunt bekijken en terugkijken op telefoon of tablet.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant