WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Winkel voorzien van camerabewaking systeem

Iedere winkel zou voorzien moeten zijn van een camera bewaking systeem, je wenst als eigenaar van een winkel altijd te weten of het druk is of druk is geweest? Welk stuk van de winkel lopen je klanten voorbij zonder te kijken of waar staan ze juist het meeste te kijken? Is het druk? Te druk? Wat doet het personeel? of wat doen ze juist niet…

 

Camera’s geven u de ogen die u niet altijd op de zaak kan hebben, inzicht krijgen en duidelijkheid maar ook bewijs als er zich iets heeft afgespeeld. Een Camerabewaking systeem kan u inzicht geven en controle over de winkel als u er niet bent.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant