WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vier bewakingcamera's op woning onder overschot en bekabeling via dakpannen

Netjes de netwerk kabels wegwerken zodat de Ip camera’s kunnen worden aangesloten. De monteurs van CameraInstallatie zijn er druk mee in de weer geweest deze kabel netjes weg te werken. Toen de kabels eenmaal op de plek lagen konden de Dahua HDBW4431R camera’s worden geplaatst en aangesloten worden op de NVR recorder welke ook van Dahua is.

 

De camera beelden zijn op de meegeleverde APP op de telefoon en tablet te bekijken en op de computer natuurlijk. De volledige installatie hebben wij verricht alsmede ook het aanleggen van de benodigde elektra punten.

 

Er is hier rekening gehouden dat de kabels niet te zien zijn en via de dakpannen zijn weggewerkt. Ook is er veel rekening gehouden met een breed zicht op de camera’s door gebruik te maken van 2.8mm groothoek lensen. De lensen zoals op deze Dahua HDBW dome camera’s zijn geplaatst hebben een zeer brede hoek waardoor het beeld extra vullend is, en groter dan de normale 3.6mm lensen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit!

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera's
Stap 3
Montage camera's

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera's
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant