WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Twee stuks buitencamera's voor camerabewaking voordeur en tuin

Voor de beveiliging van een woonhuis is er gekozen voor 2 stuks bewakingcamera’s aangesloten op een harddisk recorder welke een compleet camerabewaking systeem maakt. Het mooie van deze opstelling is dat de camera’s klein maar zeer fijn zijn, goede beeld kwaliteit en nagenoeg onverwoestbaar uiterst netjes en zonder dat je een kabel kan zien. De twee camera’s kijken ieder een kant op zo heb je een volledige dekking van de voorkant (voordeur, tuin, oprit).

 

De digitale harddisk recorder voor dit soort camerabewaking projecten zijn van het professionele merk Dahua een van de grootste spelers in de markt. De recorders hebben een mooi design maar nog veel belangrijker een krachtige processor en vaste software rom.. geen vastlopers dus.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant