WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Slim slot installatie - een slot met een app is zo gek nog niet

Camerainstallatie.nl

Slimme slotenmaker komt bij u installeren

 

Zijn de kinderen de sleutel vergeten, of heeft de schoonmaakster een sleutel maar wilt u inzicht in de momenten dat zij in uw woning is? Met een slim slot wordt uw woning ontgrendeld met behulp van een app en kunt u beperkte tijden instellen wanneer bezoekers uw woning mogen ontgrendelen.

 

Wij leveren en installeren complete digitale slimme sloten van Loqed. Als installateur van Loqed weten wij alles over deze sloten en kunnen wij de sloten geheel naar uw wens instellen.

Slimme sloten installatie Loqed

 

Onze monteurs zijn slimme slotenmakers en weten van de sloten een goedwerkend slim systeem te maken. Met onze kennis van zaken en kunde in de beveiliging weten wij als geen ander hoe een Loqed slot gemonteerd en geïnstalleerd moet worden én wat de mogelijkheden zijn van deze slimme sloten.

 

Daarnaast installeren wij alarmsystemen, camerasystemen en zelfs intercomsystemen. Hierdoor kunnen wij deze systemen, als de integratie beschikbaar is, koppelen aan uw slimme slot. Een slim slot biedt vele mogelijkheden om nog slimmer gemaakt te worden en is daardoor een echte meerwaarde in de beveiliging van uw woning.

 

Nooit meer sleutels kwijtraken of een slotenmaker in te hoeven huren. Een slim slot van Loqed maakt uw woning slim, slimmer, slimst.

Wat zijn slimme deursloten en waarom zou je ervoor kiezen?

 

De laatste jaren worden steeds meer apparaten ‘slim’. Uw verlichting, de thermostaat en zelfs uw koffiezetapparaat kunnen volautomatisch hun werk doen en denken met u mee. Om de woning te beveiligen, vertrouwen veel mensen nog op een slot met authentieke sleutel. Soms is het nog een heel gedoe om de juiste sleutel te vinden, bijvoorbeeld in het donker of als u uw handen vol heeft met boodschappentassen. Zou het op zo’n moment niet heel fijn zijn als uw deurslot u herkent en de deur automatisch voor u opent?

 

Een smart lock maakt het mogelijk om de deur automatisch te openen, toegangstijden in te stellen en precies na te kunnen gaan wie wanneer uw woning heeft betreden. De ontwikkelingen van slimme sloten gaan razendsnel en zullen in de toekomst alle ‘gewone’ deursloten vervangen.

Smart lock bedienen via smartphone

 

Slimme deursloten bestaan al een lange tijd. Denk maar aan deuren van bedrijven die ontgrendeld worden met behulp van een toegangscode, een pasje of een druppel. Hiermee krijgen medewerkers tijdens kantooruren toegang tot het pad of bepaalde ruimtes. Voor consumenten zijn deze systemen soms erg complex. De slimme sloten van Loqed zijn eenvoudig te bedienen voor iedereen. Deze slimme deursloten worden bediend met behulp van een eenvoudige app voor uw smartphone of tablet.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant