WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Uw slimme woning laten installeren met Domotica

Uw slimme woning laten installeren met domotica, steeds vaker kiezen woning eigenaren er voor de woning slimmer te maken. Wij helpen onze klanten met het maken van de juiste keuze en het kiezen van de best passende producten.

 

Los van de installatie van een Camerabewaking systeem, een Alarm systeem, een intercom systeem installeren wij ook vakkundig een slimme huis installatie.

Camerainstallatie.nl

De installatie van een slimme woning voorziet o.a in slimme sensoren en verlichting en verschillende mogelijkheden om te kunnen schakelen. Ook een goed wifi systeem wat snel en stabiel is past in dit diensten pakket.

 

De installatie van slimme verlichting, domotica , slimme en snelle wifi en het besturen van dit alles via een controle paneel ( of tablet aan de muur ) wij ontzorgen en installeren de gehele slimme woning installatie.

Hoe makkelijk zou het zijn als u makkelijk en snel uw woning kan bedienen met simpele knoppen die iedereen zal snappen. Alle lichten aan, alle lichten uit of juist alles mooi in scenes gezet en ingedeeld. Lichten die automatisch doen wat u wil, of zelfs verlichting en muziek met uw stem besturen.

 

Wij installeren, bedenken en koppelen alle slimme woning installatie wensen voor u. Ook als u al een bestaande woning heeft hoeft dit niet heel moeilijk en duur te zijn, wij houden het graag betaalbaar door creatief te kijken en te besparen op deze manieren

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant