WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Populair model Dahua IPC-HDW4200CP op een woonhuis

HDW4200CP gemonteerd op een woonhuis

 

Camerainstallatie.nl heeft veel zakelijke klanten, maar natuurlijk ook particulieren die hun huis willen beveiligen tegen inbraak, diefstal of vandalisme.  Dit woonhuis is voorzien van 3 bewakingscamera’s die rondom het huis een oogje in het zeil houdt, door middel van de HDW4200CP kunnen de bewoners het huis met uiterst goede kwaliteit in de gaten houden.

 

Deze beelden kunnen LIVE gestreamd worden op de Smartphone, Tablet en PC! Deze beelden kunnen overal bekeken worden indien er een internet verbinding aanwezig is! Zo hoef je niks meer te missen.

 

De beelden moeten natuurlijk ook opgenomen worden om later terug te kunnen kijken, dit gebeurd door middel van een Netwerk Video Recorder (NVR) die standaard is voorzien van een 1000GB harde schijf. Met 1000GB opslag word er c.a. 2 weken aan beelden opgenomen. Geen zorgen, de oudste opgenomen beelden worden automatische overschreven met nieuwe beelden. Dit zorgt ervoor dat er niks gemist kan worden indien er wat voorkomt.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant