WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Parkeerplaats en parkeergarage beveiligd met IPcamera voor camerabewaking

Deze parkeergarage heeft een gigantische beveiligingsupdate gehad, door te kiezen voor ons als bedrijf hebben wij de beheerder van de parkeergarage de zekerheid kunnen geven van een juist pakket met camera’s voor zijn parkeergarage.

 

De bewakingcamera’s zijn alle Ik10 gecertificeerde IPCamera’s met minimaal FULL HD beeld resolutie, kentekens en personen zijn dan ook makkelijk te zien en te herkennen, het beeld is zuiver en duidelijk en geeft een goed overzicht van de moment opnames.

Camerainstallatie.nl

Er kan zowel live worden meegekeken, het is alsof je een film kijkt zo zuiver en soepel lopen de beelden netjes door. Maar ook via de telefoon en tablet kan er op afstand worden meegekeken of als er een ronde gelopen gaat worden kan er even snel gekeken worden.

 

Het terug kijken van de beelden is snel te doen, een klik en de beelden heb je in een mooi overzicht voor je. De gekozen camera’s zijn de HDW4200CP camera’s van het populaire merk Dahua.

Een merk dat tevens ons huismerk is, de nummer 2 ter wereld op het gebied van camerabewaking en daarnaast naar onze mening persoonlijk ook echt de beste zijn als het gaat om beeld kwaliteit en behuizing kwaliteit.

 

Meer informatie over bewakingcameras in een parkeer garage kijk op de pagina met onze voorbeelden voor een VVE / PArkeergarage camera

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant