WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nieuwe beveiligingscamera’s voor woning

Niets is zo vervelend als een camerasysteem dat niet goed werkt en waar de kabels zichtbaar zijn. De bewoner van deze woning heeft ons ingeschakeld, aangezien het camerasysteem wat al aan de woning hing vaak zwart beeld toonde, de nachtbeelden niet van zeer slechte kwaliteit waren en de kabels niet netjes weggewerkt waren. De opdracht was duidelijk: het oude systeem verwijderen en de woning voorzien van een geschikt camerasysteem wat netjes afgewerkt is. Voor dit project zijn wij helemaal vanaf het begin af aan begonnen. Wij hebben nieuwe kabelroutes aangelegd, de kabels nauwkeurig getrokken en vakkundig afgewerkt. Zonder dat de beveiligingscamera’s zichtbaar zijn, wordt het gehele terrein gefilmd en kan alles worden waargenomen. Door de slimme software is alles wat er gebeurt zichtbaar en zijn de camerabeelden altijd in kleur en haarscherp, zowel bij daglicht als in het donker.

Camerainstallatie.nl

Een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig camerasysteem vindt u alleen bij een specialist die voor u op zoek gaat naar de beste oplossing. Een camerasysteem of alarmbeveiliging is een investering voor de lange termijn. Helaas komen wij nog heel vaak slordig gemonteerde camera’s van slechte kwaliteit tegen. Als installateur nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus en leveren wij alleen werk af waar wij trots op zijn.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend en gratis advies, offerte en cameraplan. Wij komen gewoon bij u langs, voor vrijblijvend en gratis advies, offerte en cameraplan. www.cameraInstallatie.nl/beveiliging

 

0365290007
info@camerainstallatie.nl
✅ gratis advies en offerte op locatie
sinds 1999 met passie aan het werk

 

 

✔️Camerabewaking
✔️Hang en sluitwerk
✔️Alarm systemen
✔️Intercom
✔️Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️Slimme verlichting

 

#camerabewaking #bewakingscamera
#camerainstallatie #cctv #dahua #alarmsysteem
#beveiligingcamera #beveiliging #woningbeveiliging
#vastgoed #vastgoedbeheer #vastgoed
#vastgoedonderhoud #vastgoed #vastgoedmakelaar
#vastgoedbeheer #woning #verbouwen #tuin #inbraak
#woningoverval #interieurinspiratie #interieurstyling
#woninginrichting #ipcamerasystem
#camerabeveiliging #ipcamerainstallatie #woonveilig
#veiligheid #inbraakvrij

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant