WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Mooi HD camerasysteem in Nijkerk

Voor deze klant hebben wij een uiterst modern cameraysteem weten te leveren met zogenoemde 3-Axis bol/dome camera’s van FULL HD beeld kwaliteit (1080P). De bewakingcamera’s zijn niet alleen scherp maar ook slim, ze meten bewegingen en geven deze aan de harddisk recorder door zodat deze kunnen worden opgeslagen.

 

Infrarood Bewakingscamera in HD beeld kwaliteit

Voor deze installatie van het camerasysteem heeft camerainstallatie gekozen voor de Dahua HDW4200SP model, een 2 megapixel FULL HD IPcamera. De montage mogelijkheden van dit model zijn eindeloos, zo kunnen we hem op alle mogelijke manieren plaatsen op de muur, onder een plafond, een dakdeel je kan het echt zo gek niet bedenken of het kan wel bij dit model Domecamera.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant