WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Middelbare school voorzien van HD Camerabewaking systeem

Voor het Groenhorst college hebben wij diverse scholen mogen voorzien van een uiterst modern camerabewaking systeem. Door gebruik te maken van deze ultra scherpe HD kwaliteit camerabeelden is het mogelijk om problemen niet alleen snel terug te zoeken maar ook haar scherp de daders te kunnen herkennen. De kunst van een goed camerasysteem is dat deze slim moet worden ingezet, maar ook de juiste samenstelling van materialen is van belang om het goed te kunnen laten werken.

 

Camera systemen zijn belangrijke hulpmiddelen als het gaat om problemen oplossen. Hoe vaak is het niet een wel of niet spelletje als er een ruzie of scheldpartij is geweest op school. Doormiddel van de extra ogen die een camerabewaking systeem geven is het veelal te herleiden en de dader aan te wijzen. Niemand wil op een school problemen, veelal is het orde op zaken. Stellen en houden. Camera’s schrikken af en zorgen op een school voor daadwerkelijke schrikeffecten.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant