WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Meerdere bewakingscamera's rondom woonhuis

Voor ieder huis is er wel een oplossing te vinden om een beveiligingscamera netjes te installeren. De kunst van het installeren van een bewakingscamera is het wegwerken van de bekabeling. Door gebruik te maken van kwaliteit bekabeling en kennis van zaken te hebben en natuurlijk gewoonweg erg creatief te zijn, weten wij altijd de mooiste routes te vinden.

 

Natuurlijk is het niet alleen kennis van zaken, maar ook ervaring en goede materialen die het maken dat alles tot in de puntjes verzorgd er uit zal zien en u als klant een installatie heeft die jaren mee zal gaan.

 

Een camerainstallatie.nl  systeem welke wij voor een woonhuis installeren zal volgens de regels en normen worden geïnstalleerd. Niet voor niets bestaan wij als bedrijf al sinds 1999 en weten wij als geen ander dat normen en kwaliteit er voor zorgen dat klanten tevreden zijn en een tevreden klant is nu net waar wij het voor doen.

Camerainstallatie.nl

Op de fotos van dit camerabewaking project ziet u 4 camera’s welke keurig zijn geïnstalleerd door onze monteurs. De klant heeft een keuze gemaakt uit een van de pakketten op onze website. Het kiezen van het juiste camerapakket wat bij uw situatie past, kan overigens ook zeer makkelijk via de bewakingscamera calculator op onze website.

 

Camerabewaking laten installeren was nog nooit zo makkelijk wij doen namelijk echt alles, van A tot Z en tot in de puntjes naar de volle tevredenheid. Laat camera
bewaking dan ook installeren door Camerainstallatie.nl als u het zeker en goed wilt hebben. Het beveiligen van uw woonhuis kan zowel met een camerasysteem, als natuurlijk met een alarm systeem. Wij leveren en installeren alarm en camera systemen  ook gecombineerd zo krijgt u leuke kortingen op de pakketten.

 

Let wel op dat u een Alarm of camerabewaking systeem laat installeren door een professionele installateur om zo zeker te zijn van een juiste en langdurige werking. De installatie van een Alarm systeem maar zeker ook een Camerasysteem dient goed en vakkundig gedaan te worden om er voor te zorgen dat u nog jaren lang plezier en rust kan hebben met uw aankoop.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant