WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Maatwerk Draadloze PTZ bestuurbare IPCamera in kleur gespoten bekabeld/draadloos

Omdat niet iedere situatie het zelfde is en een ieder andere wensen heeft is bijna alles maatwerk. Op dit project hebben we de oude bewakingcamera’s van 15 jaar oud vervangen voor nieuwe modellen welke draadloos over 500meter afstand connectie maken met de recorder.

 

Speciaal voor de camera’s is er gekozen voor een lastige kleur groen, met een maatwerk anti regen ring/kap voor de IPCamera. De camera is een 12X zoom PTZ speeddome camera welke opnames kan maken in FULL HD beeld kwaliteit.

 

Doormiddel van de smartphone en tablet APP kan er altijd mee worden gekeken, maar ook kan de camera worden bestuurd. Als extra zijn er diverse monitoren gekoppeld zodat er ook naar de beelden op TV kan worden gekeken. Doordat de camera’s uitermate scherp zijn is gezichtsherkenning en het zien van een kenteken overdag geen enkel probleem.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant