WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Jeugd en relschoppers op afstand houden

Op dit terrein heeft de eigenaar te maken met 500+ jongeren welke wel van een feestje houden. Drank en drugs zijn regelmatig in het spel, wat medeverantwoordelijk is voor een hoop veroorzaakte schade. Daarnaast zorgen de maatregelen met betrekking tot Corona ervoor dat jongeren zich vervelen en op zoek gaan naar (illegale) activiteiten.

 

De door ons geplaatste camera’s zorgen voor een stuk meer veiligheid en geven een duidelijk signaal dat het terrein in de gaten gehouden wordt. De camera’s waken over het terrein en bij problemen is er bewijsmateriaal. Het door de bewakingscamera’s opgenomen beeld is nodig om te bewijzen wie iets wel of niet heeft gedaan. Doordat het om een enorm terrein gaat, zijn er verschillende technieken om de grote afstanden te overbruggen.

 

Zowel glasvezel en UTP bekabeling als netwerkbekabeling en draadloze technieken zijn gebruikt om de grote afstanden van het terrein te kunnen overbruggen. De camera’s beschikken over verschillende slimme technieken die in de behuizing verstopt zitten. Zo kunnen kentekens worden opgeslagen, emoties worden geregistreerd en gezichten worden herkend. Daarnaast kunnen de camera’s ongeregeldheden zoals foutparkeren, langdurig stilstaan of groepsvorming registreren.

 

Camerabewaking op terreinen waar jongeren en relschoppers overlast veroorzaken is tegenwoordig normaal geworden. De camerabewaking die wij installeren is voorbereid op de toekomst en kan ook ingezet worden met extra mobiele camera’s, mocht dit in de toekomst nodig zijn.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant