WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

IPcamerasysteem met tablet en smartphone app via internet

Dit woonhuis was toe aan een beveiligingsupgrade, de nieuwste technieken zijn ingezet om deze woning te voorzien van een mooi en ook modern IPcamera bewakingssysteem. De bewakingscamera’s zijn van HD beeld kwaliteit en kunnen standaard al 25fps streamen en dat is uniek ! want niet veel camera’s kunnen 25fps opnames maken, en live kijken tegelijk op alle kanalen tegelijk.

 

Totaal kunnen 10 gebruikers met hun telefoon of tablet live meekijken en de cameras beheren, beelden terug halen en fotos maken. Het systeem is onderhoud vriendelijk vanwege ons speciaal ontwikkelde automatisch onderhoud programma wat wij op de cameras en recorder hebben geïnstalleerd.

 

De camera’s maken gebruik van speciale LED’s welke minder spinnen aantrekken, normaal gezien komen spinnen graag op de IR sensoren af, in dit geval een stuk minder… zeg nooit nooit want je weet niet wat een spin in zijn vrije tijd doet…

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant