WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

IPcamerasysteem geplaatst tussen Wageningen en Wijk bij Duurstede in

Dit mooie op maat samengestelde IP bewakingscamerasysteem is op kleur gespoten. De Bruin gespoten HD Bewakingscamera is uitermate geschikt voor buiten, maar kan indien gewenst ook binnen worden geplaatst natuurlijk.

 

De IP camera’s zijn via het netwerk aangesloten op een POE netwerk switch welke in verbinding staat met de NVR harddisk recorder model NVR3104P met een 1000Gb harddisk. De recorder is afgesteld dat deze ook op motion detectie zal reageren dat zal inhouden dat er bij beweging een melding zal komen een een registratie op de harddisk als een los filmpje.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant