WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Huisbeveiliging met camerabewaking video opname systeem

Voor het beveiligen van deze mooie vrijstaande woon villa is er gekozen voor domecamera’s met een zeer hoge resolutie. Om iedereen zowel overdag als in de avond goed te kunnen zien zijn deze camera’s voorzien van infrarood welke automatisch inschakelt bij het donker worden.

 

Vandaalbestendige dome camera’s

De camera’s zijn oersterk, hufterproof en dus bestendigd tegen vandalen welke mogelijk van plan zijn deze camera’s stuk te maken. Natuurlijk kan alles stuk, maar deze camera’s zijn net even sterker dan een normale dome camera.

 

Doordat de cameras niet opvallen en lijken op “lampen” passen ze keurig bij een net huis. Soms heeft een klant de wens opvallende cameras te nemen maar vaker kiest men voor een rustig model wat bij een huis past.

 

Dit model camera lijkt net een buitenlamp, doordat deze niet zo opvalt passen ze mooi bij een muur/gevel en zal dit niet afdoen.

Camerainstallatie.nl

Hoge kwaliteit harddisk recorder [ DVR ]  D1

Door de camera’s aan te sluiten op een FULL D1 opname harddisk DVR recorder is dit camerabewaking systeem compleet. Haarscherpe opname beelden en een zeer gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en menu.

 

Engelse en Nederlandse taal instellingen

De taal is naar smaak in het Engels maar ook in het Nederlands in te stellen, ook kan het systeem gemakkelijk met de muis bediend worden en kunnen de beelden direct op USB worden opgeslagen.

 

Beelden live bekijken met de smartphone, iPhone, iPad

Extra leuk maakt het dat dit video opname systeem [ DVR ] via het internet te bedienen is , zo dus ook via de iPhone, iPad, Android, maar ook de Blackberry.

 

Eigenlijk is dit huis klaar voor de toekomst, een inbreker welke hier zijn “gezicht” durft te laten zien is de klos, onze camera’s zullen de beelden opnemen en zicht bij de eigenaar van dit systeem melden, vol automatisch zal hij herkennen als er beweging is en er een actie op ondernemen.

Top Kwaltieit bekabeling, geen draadloze verbinding

De door onze geïnstalleerde systemen zijn altijd voorzien van kabels, immers staan wij achter onze producten en willen wij enkel en alleen kwaliteit leveren. Een draadloos systeem doen wij dan ook niet, maar wij zorgen er wel voor dat u geen kabel zal zien, en dat alles keurig en netjes is afgewerkt.

 

Als u tevreden bent zijn wij het ook!

 

Het beveiligen van een woonhuis hoeft niet duur te zijn, een vergelijkbaar systeem verkopen wij al vanaf 725,- euro op basis van 1 camera.

 

Een beveiligingscamera kopen? Denk ook eens aan CameraInstallatie.nl betrouwbaar en professioneel sinds 1999, eerlijke prijzen nette service en direct persoonlijk contact.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant