WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Hoe zorg je toch dat die kabels niet te zien zijn tijdens de installatie

Een vraag die wij vaak krijgen, gaat over het wegwerken van kabels. Veel klanten vragen zich af hoe wij de kabels netjes wegwerken, want niemand wil lelijke gootjes of kabels zien lopen natuurlijk.

 

Wij vertellen onze klanten altijd eerlijk wat wij doen en zijn altijd open over onze werkzaamheden. Ons werk bestaat uit het installeren van beveiligingssystemen, met als één van de belangrijkste onderdelen het netjes wegwerken van bekabeling. Iedereen kan kabels trekken, maar het is een ware kunst om de kabels zo te trekken en bevestigen dat deze niet zichtbaar zijn. Zowel de netwerkkabels als ook de kabels voor het alarmsignaal trekken wij vakkundig en zoveel mogelijk uit het zicht.

Camerainstallatie.nl

Er zijn verschillende installatiemogelijkheden om de netwerkbekabeling weg te werken. Afhankelijk van de situatie, kiezen wij voor de meest geschikte oplossing. Het liefst gebruiken wij de kruipruimte om de kabels in af te werken, maar ook de spouwmuur of onder dakpannen zijn geliefde afwerkplekken van onze monteurs.

Lukt de bedachte methode niet? Geen zorgen, dan zoeken wij net zo lang tot we een passende weg voor de kabels hebben gevonden. Soms vergt het trekken van de kabels veel creativiteit, maar het resultaat mag er altijd zijn!

Tijdens de installatie van camerabewaking bij de woning van GIO Latooy zijn wij gefilmd. In de video’s is te zien hoe wij werken, maar ook wat het resultaat is van onze werkzaamheden.

Het leukste onderdeel van ons werk is om te zien dat een klant onder de indruk is van het geleverde werk. GIO Latooy was enorm blij met de kwaliteit van de bekabeling, maar nog enthousiaster over alle mogelijkheden van het camerabewakingssyteem!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant