WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Hoe zorg je toch dat die kabels niet te zien zijn tijdens de installatie

Een vraag die wij vaak krijgen, gaat over het wegwerken van kabels. Veel klanten vragen zich af hoe wij de kabels netjes wegwerken, want niemand wil lelijke gootjes of kabels zien lopen natuurlijk.

 

Wij vertellen onze klanten altijd eerlijk wat wij doen en zijn altijd open over onze werkzaamheden. Ons werk bestaat uit het installeren van beveiligingssystemen, met als één van de belangrijkste onderdelen het netjes wegwerken van bekabeling. Iedereen kan kabels trekken, maar het is een ware kunst om de kabels zo te trekken en bevestigen dat deze niet zichtbaar zijn. Zowel de netwerkkabels als ook de kabels voor het alarmsignaal trekken wij vakkundig en zoveel mogelijk uit het zicht.

Netwerk en elektra kabels, camerakabels , internet kabels , wij trekken en leggen deze op onzichtbare en magische wijze
o.a onder de dakpannen, of in het voegwerk, dan zie je echt niks ! of wat te denken van de kruipruimte dan kom je bijna overal onder.
Soms moeten we ergens omheen en gaan we via de tuin en graven we de kabels in.

Camerainstallatie.nl

Er zijn verschillende installatiemogelijkheden om de netwerkbekabeling weg te werken. Afhankelijk van de situatie, kiezen wij voor de meest geschikte oplossing. Het liefst gebruiken wij de kruipruimte om de kabels in af te werken, maar ook de spouwmuur of onder dakpannen zijn geliefde afwerkplekken van onze monteurs.

 

monteur in de kruipruimte

Lukt de bedachte methode niet? Geen zorgen, dan zoeken wij net zo lang tot we een passende weg voor de kabels hebben gevonden. Soms vergt het trekken van de kabels veel creativiteit, maar het resultaat mag er altijd zijn!

 

Tijdens het succesvolle project bij de woning van GIO Latooy hebben wij niet alleen netwerk kabels getrokken, maar ook een geavanceerd camerasysteem van Dahua geïnstalleerd. Dit omvatte meerdere schermen in huis voor real-time monitoring, naast de implementatie van een krachtig en snel wifi-netwerk. Daarnaast hebben we een intercomsysteem en slimme sloten geïntegreerd. De installatie is vastgelegd in video’s die niet alleen ons werkproces tonen, maar ook het indrukwekkende resultaat van onze inspanningen.

Het leukste onderdeel van ons werk is om te zien dat een klant onder de indruk is van het geleverde werk. GIO Latooy was enorm blij met de kwaliteit van de bekabeling, maar nog enthousiaster over alle mogelijkheden van het camerabewakingssyteem! Dit bevestigt voor ons de waarde van hoogwaardige dienstverlening en doet ons trots zijn op het bereikte resultaat.

Dit project bij de woning van GIO Latooy was een bijzondere uitdaging, omdat we gebruikmaakten van de nieuwste technieken en de wens hadden om geen kabels zichtbaar te laten zijn. In een tijd waarin bijna alles verbonden is via kabels, was dit een behoorlijke technische uitdaging. Het implementeren van geavanceerde technologieën zoals het Dahua-camerabewakingssysteem, krachtige wifi, een intercomsysteem en slimme sloten vereiste niet alleen expertise, maar ook creativiteit om de esthetiek van de woning te behouden.

 

 

Het vermijden van zichtbare kabels betekende dat we innovatieve oplossingen moesten bedenken en gebruikmaken van verborgen installatietechnieken. Het was een proces van nauwkeurige planning en uitvoering om ervoor te zorgen dat alle technologie naadloos geïntegreerd werd zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect van de woning.

 

Deze uitdaging maakte het project extra vet !. Het feit dat GIO Latooy niet alleen tevreden was met de kwaliteit van de bekabeling, maar ook zeer enthousiast was over de onzichtbare integratie van alle technologieën, bevestigt dat we niet alleen de technische obstakels hebben overwonnen, maar ook de verwachtingen van de klant hebben overtroffen. Het laat zien dat zelfs in een wereld waarin alles met kabels verbonden lijkt te zijn, innovatie en vakmanschap ervoor kunnen zorgen dat technologie naadloos opgaat in de leefomgeving van de klant.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant