WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD kwaliteit camerabewaking systeem op woonhuis

Mooi weggewerkt en geen kabel te zien, een prachtig mooi systeem met HD beeld kwaliteit. De opname van deze camera beelden zijn dermate scherp dat u ook echt iemand kan herkennen kan zien en terug kan zien wat er echt gebeurd is.

 

Makkelijk vanuit uw bed meekijken naar wat er om het huis heen gebeurd dat kan met een willekeurige tablet, telefoon of computer. Maar ook als u even niet thuis bent en de beelden wenst terug te kijken kan dat met dit moderne Dahua bewakingscamerasysteem.

 

Dat HD beeld kwaliteit op dit moment het mooiste is mogen duidelijk zijn, wij als bedrijf leveren dan ook niet alleen hoge beeld kwaliteit camera’s , maar ook de juiste en meest passende recorder zodat de beelden ook goed opgenomen worden. Los van de hardware leveren wij alles met A kwaliteit materialen ,denk aan bekabeling, voedingen, en overige rand benodigdheden.

 

Kwaliteit, zekerheid, duidelijkheid! Een camerasysteem van CameraInstallatie.nl

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant