WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD Kwaliteit Bewakingscamera Dahua IPC-HDW2100 op woonhuis

Er is op deze locatie bewust gekozen voor HD kwaliteit, het merk DAHUA kwam hier niet alleen qua prijs maar zeer zeker ook in beeldscherpte het beste uit.

 

Er is rondom het huis gekozen voor 3 stuks Dahua IPC-HDW2100 welke op 720P HD kwaliteit opnemen en weergeven.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Tot wel 4X scherper dan analoge camerabewaking

De opname vind plaats op een Dahua HD IP Netwerk NVR Recorder model NVR3204 welke perfect past bij het gekozen model en ook naatloos werk. De aanwezige POE poorten op de recorder en POE poort aansluiting op de HD bewakingscamera van Dahua vinden elkaar en sluiten ook perfect aan. Slechts 1 kabel [ UTP ] is voldoende voor de gehele installatie per camera.

 

 

Opnames op een Dahua HD IP Netwerk NVR recorder is energie zuinig, betrouwbaar en duurzaam. Veelal maken bedrijven gebruik van een NAS of een PC welke meer stroom gebruiken en onderhoud nodig hebben. Een NVR is gemaakt om stabiel 24/7 te kunnen
werken en gericht op maar 1 ding het bewaken, beveiligen en opnemen van bewakingscamera beelden van het camerabewaking systeem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant