WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD dome camera’s voor beveiliging in Leiden

Zeer hoge beeld kwaliteit krijg je met een bewakingscamera alleen als je een speciaal type streaming HD zou nemen, slechts enkele merken kunnen 25FPS (streaming vloeiende beelden) op HD beeld kwaliteit geven, en laat dat nu net onze specialiteit zijn.

 

Voor dit bedrijfspand is er gekozen voor HD streaming camera’s dit zijn bewakingscamera’s dit op zeer hoge beeld kwaliteit opnames kunnen maken op de NVR opname recorder welke wij voorzien hebben van een POE aansluiting hierdoor is er slechts 1 kabel per camera nodig en dat betekend kleine gaatjes die we boren en geen grote.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Zoals je op de fotos kan zien is er geen kabel te vinden alles is enorm strak en netjes weggewerkt waardoor de camera’s keurig netjes opgehangen zijn.

 

Waarom een HD bewakingscamera?

Als je echt scherpe beelden wenst, mensen wil kunnen herkennen en een kenteken ook echt wil kunnen lezen dan is een HD camera het gene wat u zoekt. Wij kiezen enkel voor A kwaliteit merken die betrouwbaar zijn. Door extreem grote inkoop kunnen wij de prijzen ook zeer laag houden en dat maakt het natuurlijk nog aantrekkelijker.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Stap 2

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant