WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Full HD Camerabewaking bij Pizza Service Beverwijk

Pizza Service in Beverwijk koos er voor om hun oude analoge systeem te upgraden naar Full HD IP Dahua camerabewaking, een erg mooi systeem met uiterst zeer scherpe beelden! Volledig geïnstalleerd door onze installatie specialisten.

 

Een Full HD Bewakingscamera moet natuurlijk ook zijn beelden in Full HD kunnen opslaan, dit gebeurd i.c.m. een Netwerk Video Recorder ( NVR ). Elke NVR is standaard voorzien van een 1000 GB harde schijf (HDD) en slaat de beelden circa 2 weken op ( afhankelijk van de hoeveelheid camera’s er aangesloten zijn ) , wanneer de HDD schijf vol is worden de oudste beelden overschreven met nieuwe beelden, zodat u nooit meer wat mist!

 

De camerabeelden kunnen ook LIVE bekijken worden door middel van een scherm ( HDMI of VGA ) maar ook op uw smartphone ( iOS en Android )  en op uw tablet ( iOS en Android ). Wilt u ook graag meer informatie over Full HD camerabewaking of wenst u een offerte op maat? Dat kan zeker vul het onderstaande formulier in of bel naar 036 52 90 007 of mail info@camerainstallatie.nl!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant