WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

FULL HD bewakingcamera set geïnstalleerd bij woonhuis in Putten

Een zeer luxe bewakingscamera set, bestaande uit een 8 kanalen FULL HD nvr recorder met 4 stuks FULL HD IP camera’s met dag en nachtzicht (incl infrarood), de gehele set is dus uit te breiden in de toekomst met nog 4 camera’s mocht dit gewenst zijn.

 

Het woonhuis gelegen in de plaats Putten is hoogst waarschijnlijk de meest uitgebreide camerabewaakte woning in de omgeving.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De extra aan te sluiten camera’s kunnen e.v.t ook via internet op een andere locatie worden ingeladen denk aan een zakelijke locatie of een vakantie huis.

 

Het model bewakingscamera is een 3megapixel camera draaiende op full hd resolutie en vandaal bestendig glas en behuizing.

 

De bekabeling is volledig op basis van POE netwerk kabels, hardekern welke onder de dakpannen is weggewerkt hiervan is niks te zien. De camera’s worden gevoed met slechts een netwerk kabel welke de IPcamera in gaat. Op afstand zijn deze camera’s volledig te bedienen en te beheren ook kunnen de beelden via internet worden bekeken o.a op de iPad, iPhone en overige smartphones.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant