WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

FULL HD bewaking kantoorpand met opname

Voor een luxe kantoorpand hebben wij een compleet camerabewaking systeem geïnstalleerd met full hd bewakingcamera’s welke aangesloten zijn op een harddisk recorder welke als algehele meldkamer in gebruik is.

 

Het mooie van het systeem is dat alles via POE is aangestuurd dus via slechts 1 kabel verloopt zowel de video als de stroom. Het totale IP netwerk hebben wij netjes in een patchkast mogen verwerken weke opslot kan zodat er niemand anders aan kan zitten anders dan wanneer nodig.

 

In het gehele pand zijn op de verschillende verdiepingen meerdere monitoren geplaatst welke de beelden weergeven zo ziet iedereen wat er om het pand gebeurd en kan er bij overwerk in de avond ook veilig meegekeken worden.

 

Gekozen modellen:
Dahua HDW3200S  een FULL HD 2 megapixel bewakingscamera + HDW2100 de 720P Versie Dahua NVR3208P , 8 kanalen Full HD recorder

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant