WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Duiventil beveiligd met camerasysteem - Ook op afstand de camera beelden live kunnen volgen

Iedereen is gek op zijn dieren, het liefste zou je ze overal mee naar toe nemen. Helaas is dat vaak niet mogelijk. Deze duivenmelker is overduidelijk gek op zijn beesten, en wenst ze graag altijd te kunnen bekijken en in de gaten te kunnen houden. De Duiventil is beveiligd met meerdere camera’s zodat deze via internet te bekijken zijn, ook wanneer u niet op locatie bent.

 

Dag en nacht, het maakt voor deze camera’s niet uit, het beeld is haar scherp in een zeer hoge 3MP beeld resolutie, dat hoger is dan FULL HD en dus uitermate scherp beeld kwaliteit

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant