WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloze megapixel full HD beveiligingscamera's op paal

Op deze locatie is er gekozen voor een paal centraal in de tuin gelegen met daarop 2 stuks via wifi draadloos aangesloten FULL HD beveiliging camera’s. Deze draadloze camera’s zijn uitermate sterk en via een speciale zeer hoge frequentie WiFi zender aangesloten op een digitale harddisk recorder.

 

De camera’s zijn via een meldkamer aangesloten op het alarmsysteem, bij onraad zal de meldkamer actie ondernemen en de beelden kunnen uitlezen. Doordat dit alles geheel digitaal is zal de beeldkwaliteit extreem hoog zijn en dat is ook wel gebleken tijdens de testronde. De beelden waren tot 50 meter haar en haarscherp.

 

Het mooie van deze opstelling is dat de camera’s op de paal enkel stroom nodig hebben, op deze locatie lag er toevallig nog een stroom abel welke voor de verlichting in de tuin aanwezig was, hierdoor hebben we niet hoeven graven.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant