WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dierenarts kiest voor beveiliging met camera's

Zowel voor eigen veiligheid als ook voor het aantonen dat je mee gaat met de tijd kan een camerabewaking systeem een middel zijn om te gebruiken. In deze pas verbouwde paarden stal tot dierenarts praktijk hebben we een modern camerasysteem geplaatst welke ook via internet live te bekijken is. In geval dat het noodzakelijk is kunnen de beelden worden terug bekeken en als *.Avi worden opgeslagen om zo aan de politie te kunnen overdragen.

 

Dit camerabewaking systeem is geplaatst in Borne (in de buurt van Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Wierden) Er is veel vraag naar beveiliging van woning en bedrijf in deze omgevingen. De omgeving goed in de gaten houden schikt af en houd mogelijke inbrekers op afstand.

 

Camera’s geven veelal een rustgevend gevoel, zeker met de uitbreiding van een koppeling met de meldkamer als u er niet bent kan een stuk zekerheid geven zo kan de meldkamer met u meekijken, voor u kijken, en zelfs over u waken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant