WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua HDBW4431 dome camerainstallatie.nl op woonhuis

Deze Dahua HDBW4431 Dome camera’s zijn een bewuste keuze geweest op dit woonhuis. De wens was scherpe beelden in tenminste FULL HD, de Dahua HDBW4431 modellen zijn dubbel FULL HD namelijk 4Megapixel met een resolutie van 2688×1520 pixels.

 

De HDBW4431 camera’s zijn aangesloten op een NVR harddisk recorder van dit zelfde merk Dahua. Al reeds meer dan 10 jaar leveren wij het merk Dahua. Als een van de eerste waren wij ook binnen Nederland de gene welke Dahua al installeerde toen de rest nog met Axis en Pelco bezig waren.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Wij van CameraInstallatie.nl zijn dan ook al vanaf het prille begin en ontstaan van Dahua ambassadeurs van dit prachtige merk. Samen met de toenmalige directeur Dahua Europa Elmer zijn er door ons meerdere grote opdrachtgevers voorzien van Dahua professionele camera’s. Recent heeft Dahua besloten een kantoor een Nederland te openen en hebben wij deze mogen voorzien van netwerk, server, telefoon, en wifi oplossingen. Het zeer goede contact met Dahua als merk en CameraInstallatie is dan ook iets dat voor u als klant direct te merken zal zijn. Met ruime ervaring, kennis, en kunde weten wij als geen ander welke camera’s u het beste kan gebruiken. Ook de juiste samenstelling, en de juiste manier van installeren is van groot belang.

 

Camerainstallatie.nl is dan ook waarschijnlijk voor u als klant een van de betere keuzes als het gaat om een professioneel installatie bedrijf van beveiliging oplossingen. De Dahua specialisten van Camerainstallatie.nl welke beschikken over een eigen helpdesk, on-site support en kennis van zaken helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een camera bewaking systeem.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant