WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua HDBW4300E Professionele 3Megapixel Dome camera camerabewaking set

De populaire Dahua HDBW4300E dome camera is op dit moment een van onze toppers waar we er vele tientallen per dag van plaatsen. De uitermate scherpe beeld kwaliteit maar zeker ook de behuizing spelen hier een grote rol in.

 

De Dahua HDBW4300E is vooral populair omdat het uiterlijk zowel lief/klein is maar toch ook stoer en duidelijk. Je zal er niet de nadruk op leggen dat je camera’s heb maar toch duidelijk laten zien dat het wel het geval is.

 

Op dit woonhuis hebben we twee stuks van de Dahua HDBW4300E mogen plaatsen gevoed door Poe via de harddisk recorder [ NVR4204P ] en aangesloten op een Dahua PFB200W montage beugel om de camera mooi te kunnen plaatsen.

 

Live uw bewakingcamera’s kijken op uw mobiel was nog nooit zo makkelijk met de camerabewaking set’s zoals wij deze leveren en installeren. Een vast aanspreekpunt en ondersteuning als u dat nodig heeft.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant