WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Bewakingscamerainstallatie pakket op woonhuis met muurbeugel

Wij zijn een groot voorstander van bewakingscameras installeren, niet voor niks hebben wij onze naam daarop uitgekozen Camerainstallatie.nl. Er is veel keuze in merken, maar onze grote voorkeur is Dahua als bewakingscamera merk.

 

De installatie van een dahua camera is iets dat wij iedere dag uitvoeren, onze eigen monteurs weten dan ook als geen ander de netwerk [utp] kabels netjes weg te werken en het camera netwerk op te bouwen. De installatie van de dahua NVR recorder zoals wij deze altijd standaard in onze bewakingscamera pakketten leveren is iets dat we in overleg met de klant doen. De installatie van de Dahua NVR bied dermate veel installatie mogelijkheden dat we dit graag in overleg doen met de klant om de persoonlijke wensen goed te kunnen vervullen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Op de fotos ziet u een tweetal dahua bewakingcamera’s welke geïnstalleerd zijn door het team van CameraInstallatie, u ziet geen kabels, en de monteur beugel voor deze HDBW4431 Dahua camera is dubtiel te noemen. Op deze locatie is gekozen voor een zeer luxe pakket camerabewaking incl montage [ een complete all-in one prijs. ]

 

 

SUPER HD CAMERABEWAKING 2 CAMERA’S

€ 1.799,00
  • 2 Bewakingscamera’s SUPER HD
  • Recorder met 1000GB
  • Incl. installatie & montage
  • Live bekijken
  • Apps voor iOS of Android

 

Meer informatie over onze pakketten kijk op ons complete overzicht voor meer pakketten en prijzen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant