WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Cameratoezicht in Snack automaten - mobiele internet verbinding op 3G-4G

Onbemande snack/drinken/fruit automaten zijn zeer populair, u vind ze op stations. Maar ook in parken, centrum en industrie terreinen. Voor een van deze leveranciers hebben wij de uitrol mogen installeren van deze mobiele cameratoezicht oplossing.

 

Deze mobiele cameratoezicht oplossing is ideaal voor locaties waar geen personen werkzaam zijn en waar geen vaste internet verbinding is. Met een #G en of 4G internet. Verbinding kunnen wij een camera of alarm systeem koppelen aan een reeds bestaande meldkamer welke toezicht kan houden. Ook kunnen wij de camera of alarm signalen naar een opgerichte meldkamer van de klant zelf toesturen. Het opzetten van een eigen meldkamer klinkt ingewikkeld maar in weze is de techniek vrij simpel.

 

Wij kunnen met weinig geld, en een simpele pc met een scherm een basis meldkamer al actief stellen. Een camerasysteem geeft een duidelijk beeld en kan ook bij incidenten automatisch een signaal afsturen.

 

Deze mobiele camera oplossing kan volledig gecombineerd worden met andere technieken ( Wifi, 3G, 4G, Camerabewaking, Alarm installatie, elektronisch slot, speaker, omroep installatie, ) dit soort maatwerk oplossingen bouwen wij aan de hand van wens van de klant.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze wekrwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant