WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerasysteem voor Stichting AAP - tevens streaming internet camera

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Ook kan er met geluid worden geluisterd naar gedrag en bv ruzie’s. De camera beelden zijn van dermate hoge beeld kwaliteit dat het voor TV doeleinden gebruikt kan worden. Tijdens presentatie’s of rondleidingen kunnen de bewakingscamera beelden op TV schermen en of beamer worden weergegeven. Op deze manier hoeven mensen niet bij de verblijven te komen om te zien wat er gebeurd en hoe apen verblijven. Video is een mooi middel om registratie van gebeurtenissen te laten zien, onze bewakingscamera systemen zijn uitermate geschikt om beelden live te kunnen laten zien aan externe personen.

 

De beeld resolutie is in verschillende output signalen mogelijk in zowel HD, Full HD, maar ook 4K is een standaard mogelijkheid. Het geleverde systeem maakt het mogelijk dat ze de beelden live kunnen uitzenden naar externe partijen zoals b.v. hulpverleners in het buitenland voor trainingsdoeleinden of b.v. opnames voor tv uitzendingen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant