WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerasysteem met monitor voor directie kamer

Overzicht krijgen wat er gebeurd in en om het bedrijfspand is altijd belangrijk, in dit geval hadden we te maken met meerdere vestigingen en was de wens een grote 42″monitor vanuit de directie kamer om alles goed te kunnen overzien.

camera op monitor bewakingsysteem

De bewaking camera’s zijn van HD beeld kwaliteit en dus uitermate scherp personen zijn dan ook duidelijk te herkennen en dat is belangrijk als er aangifte gedaan moet worden bij de politie.

Dahua software

Wij maken gebruik van het merk Dahua voor zowel de camera als de master recorder in deze situatie dat is een perfect op elkaar afgestemd systeem. Dahua is een van de betere merken op het gebied van camerabeveiliging, het beste is dan ook de merken op elkaar af te stemmen om het mooiste eind resultaat te verkrijgen.

De opname is op alle 6 de camera’s in 720P  HD kwaliteit, waarbij we 25fps opnames op alle kanalen hebben. De camera’s hebben we op verschillende monitoren laten weergeven, alsmede ook op verschillende iPhone en iPad toestellen zodat er ook mobiel kan worden gekeken naar de beveiligingscamera’s.