WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerasysteem met mogelijkheid om via internet en telefoon mee te kijken

Met dit camerabewaking systeem kan er via internet live worden meegekeken, dit kan b.v. met een iPhone, of een Samsung, HTC, of Windows telefoon. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een tablet mee te kijken of een laptop, en zelfs een vaste monitor in het pand is een mogelijkheid.

 

Het gemak van altijd en overal kunnen meekijken is groot, met dit Dahua camerasysteem zoals wij het installeren. Een vakkundige camerainstallatie waarbij geen kabel te zien is alles is netjes weggewerkt en als klant ziet u niet dat er kabels in gebruik zijn.

 

Veel klanten wensen een draadloze camera, echter wat veel klanten zich niet bedenken is dat zelfs een draadloze camera een stroompunt aansluiting nodig heeft en dat veelal op de plek waar je een camera wenst geen stroom aanwezig is, dus altijd zal er wel een kabel moeten worden getrokken.

 

Wij als professioneel camerainstallatie bedrijf adviseren een UTP kabel, en dus geen draadloze camera maar een echt bekabelde IPcamera waarmee zekerheid en betrouwbaarheid geboden is, voor nu en in de toekomst.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant