WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camera's plaatsen op grote hoogte

De 4K bewakingscamera’s met personenteller, herkenning voor foutparkeren en vreemd gedrag, zijn een mooie toevoeging voor het al bestaande bewakingssysteem op deze locatie. In totaal hebben wij 6 camera’s geplaatst welke beschikken over 8 megapixel (4K) beeldkwaliteit en hierdoor kwalitatief zeer hoog beelden kunnen opnemen.

 

De afstanden van de camera’s waren zo groot, dat bekabeling niet mogelijk was. Om te zorgen dat de beelden toch goed getransporteerd kunnen worden, hebben wij een draadloze oplossing bedacht: straalzenders. De straalzenders hebben wij zo opgezet, dat deze de beelden gemakkelijk kunnen transporteren over de te overbruggen 800 meter afstand. De bewakingscamera’s zijn uitgerust met starlight technologie, waardoor deze ook in de avond en bij volledig donkere nachten een helder beeld leveren.

Camerainstallatie.nl

Bij de installatie van de bewakingscamera’s, hebben wij gebruik gemaakt van bestaande lichtmasten. Hierdoor heeft er een flinke besparing op kosten plaats kunnen vinden. De oplossing die wij bij dit project toegepast hebben, is een mobiele oplossing. Zowel de camera’s als de bijbehorende kast kunnen indien gewenst gemakkelijk verplaatst worden naar een andere plek.

Een tijdelijke mobiele camera kan een goede oplossing zijn als u op zoek bent naar een verplaatsbare camera. Hergebruiken is immers besparen! Daarnaast is deze oplossing ook zeer geschikt om te gebruiken als alternatief voor bouwbeveiliging of andere beveiliging met een tijdelijke duur.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant