WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie bij particulier woonhuis met HD camera's

Een woonhuis voorzien van bewakingscamera’s gebeurd veelal door de bewoners zelf vaak gaat er het een en ander fout en schakelen ze toch een Camerainstallatie Bedrijf in om er voor te zorgen dat alles toch weer goedkomt en er uiteindelijk een systeem is dat echt goed werkt en dat je geen kabel ziet lopen.

 

Onze systemen zijn uiterst professioneel, compleet en u kan de service van onze medewerkers verwachten. Hier was de klus knap lastig, de kabels wegwerken was een klus op zich maar het resultaat mag er zeker zijn! Prachtige beelden en geen kabel te zien!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Alles via internet live te volgen, op een computer, tablet of smartphone. Ook het terug kijken van de beelden kan simpel via de door ons bij geleverde en geïnstalleerde APP.

 

Een bewakingscamera op een woonhuis plaatsen doen wij meerdere keren op een dag. De ervaring van onze monteurs is groot, zeker als het gaat om de beste bekabeling route te vinden.

Al onze bewakingscamera’s die wij op woonhuizen plaatsen doen wij bekabeld. Een draadloze [ wifi ] IP camera wil toch vaak voor storingen zorgen en een storing vind u maar wij zeker niet leuk.

 

Een betrouwbare bewakingscamerainstallatie zal dan ook via een netwerk kabel verlopen, het voordeel van een netwerk kabel is dat deze lange afstanden kan overbruggen, en vrij dun is. De afwerking van deze kabel is dan ook een stuk makkelijker.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant