WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking woning leiden

Camerabewaking installeren wij in heel het land zo ook deze camerabewaking woning leiden installatie. De installatie was een enorme uitdaging de bekabeling trekken was dan ook niet makkelijk maar het resultaat is geweldig mooi !

 

Onze bewakingcamera monteurs hebben de netwerk bekabeling vakkundig weten weg te werken zodat er geen zichwerk in de bekabeling te zien is. Een goede bewakingscamera maakt gebruik van een netwerk kabel welke aangesloten is op een POE switch. Wij maken gebruik van o.a Hikvision en Dahua bewaking camera’s maar in bepaalde specifieke gevallen maken we gebruik van andere merken die op dat moment beter passen bij de uitstraling of de wens.

Met camerabewaking kan u niet alleen filmen en terug kijken maar ook zijn slimme technieken mogelijk. Gezicht herkenning, Kenteken herkenning en wat te denken van het tellen van personen en of beweging detectie. De mogelijkheden met een bewakingscamera zijn eindeloos en onze adviseurs maar zeker ook onze monteurs helpen u er graag verder mee.

Uw woning beveiligen met een bewakingscamera in Leiden

 

Een slimme keuze ! uw woning beveiligen met een bewakingscamera, onze monteurs trekken de bekabeling, monteren de bewakingcamera’s en sluiten alles aan op uw telefoons en computers. U heeft er geen omkijken naar en dat is nu precies ons unieke concept. Al sinds 1999 leveren en installeren wij complete camerabewaking pakketten voor een vaste lage eerlijke prijs.

 

Geen naamloze producten, goedkope camerabewaking, of onbetrouwbare producten die storingen geven. Wij werken met enkel en alleen A merken en kennis van zaken. Onze eigen monteurs zijn vak mannen, wij huren geen externe bedrijven in met voor ons onbekende monteurs, wij weten wie er bij u thuis komen en ook onze backoffice weet precies wat er speelt !

 

CameraInstallatie.nl is een betrouwbare camerabewaking installatie partner.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant