WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking rondom woning installeren

Camerabewaking heeft meer effect dan u zal denken, het schrikt mogelijke inbrekers enorm af. En mooie kleine dome camera heeft meer effect dan een grote opvallende camera behuizing. Ons advies is dan ook als u over wenst te gaan op een camera bewaking set, te kiezen voor mini dome cameras of een normaal formaat dome camera welke niet al te groot is. Zoals op deze fotos van dit camerabewaking project goed te zien is, lopen de kabel netjes afgewerkt achter de schotten en het overschot. De camera’s vallen niet direct enorm op en gaan in hun witte kleurstelling mooi mee met het geheel.

 

Camerabewaking doelbewust inzetten om af te schrikken, maar ook voor uw eigen rust zodat u kan zien wat er gebeurd als u er niet bent is dan ook een effectief middel tegen inbrekers en overvallers.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Als installatie bedrijf adviseren wij altijd de set te laten installeren door een professioneel installatie bedrijf. Veel te veel particulieren kopen hun dure spullen online en gaan zelf aan de slag waarna kabels lelijk afgewerkt blijken te zijn, software niet goed functioneerd en camera’s minder lang meegaan gezien ze niet op de juiste manier zijn gemonteerd. De juiste manier van het installeren van een professionele bewakingscamera verdiend dan ook de liefde van een vakman, de installateur van Camerainstallatie.nl is gedreven door passie een fijne partner daarin. De installatie van een systeem voorzien van harddisk recorder [ NVR ] en de daarbij behorende UTP bekabeling naar de bewakingcamera’s toe is een klus opzich. Maar vergeet niet dat er ook een hoop regelgeving bij komt kijken wat u juist wel of niet mag.

 

 

Op dit mooie project zijn 4 megapixel camera’s gebruikt, van het merk Dahua welke wij ook leverbaar hebben in 6 megapixel als extra optie. De camera’s zijn op de monitor in de centrale ruimte mooi in een oogopslag te zien. Het plaatsen van een camera monitor is niet standaard, de meeste klanten van ons gebruiken hun tablet en of telefoon om de bewakingsbeelden te bekijken. Als professioneel camerabewaking installatie bedrijf weten wij los van het juiste advies te geven ook de camera’s op de juiste manier te installeren. U bent als klant dus zeker van een juiste opzet en zekerheid van de juiste werking.

 

 

Wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies, op deze manier weet u precies wat wel en niet kan, mag en wat het zou gaan kosten. Maar als u een goede indicatievan de kosten wenst dan kan u de Camerabewaking calculator gebruiken op onze website. Met de camerabewaking calculator kan u uitrekenen wat een camerabewaking set zou kosten incl montage en installatie in uw situatie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant