WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking monumentaal terrein met internationale school

Een zeer mooi project en mooie opdracht, CameraInstallatie heeft het camerasysteem mogen leveren en installeren voor de Internationale school in Amstelveen. De internationale school van groot Amsterdam is uniek te noemen gezien de liggin van de school namelijk aan de rand van het heempark / De braak. Het object welke in eigendom is van rijsterborgh vastgoed is uitermate goed onderhouden en het aanzicht is dan ook subliem.

 

Door ons zijn een ruime 80 bewakingcamera’s geïnstalleerd, met een uitbreiding van nog 54 camera’s te plaatsen maakt het dat dit project meer dan 100 camera’s bevat.

Camerainstallatie.nl

Op en rondom het object, maar ook binnen hangen unieke 180graden camera’s , maar draaien ook PTZ speeddome camera’s, kentekenherkenning camera’s en camera’s Welke audio kunnen opnemen.

 

Aan de camera’s is een omroep systeem gekoppeld, welke ook als school bel functioneert. De aanleg van de bekabeling is met Cat6a bekabeling gedaan, op basis van B2ca kabels. De kwaliteit van de materialen, de afwerking en het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zeer zeker zijn.

 

Een mooi project waar wij enorm trots op zijn.

 

Project leider Marc Herdes, heeft zijn uiterste best gedaan om alles vlekkenloos te laten verlopen. Een dergelijke project met de status ” Monument ” is geen makkelijke opdracht en bied de nodige uitdagingen. Maar met veel plezier en trots kijken wij terug op een mooie opdracht en het resultaat mag er wezen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant